Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

EVERMATIC Zváracia maska Evolve Air 90x110 s quick lock konektorom, 400011

219,00 EUR s DPH / ks 182,50 EUR bez DPH / ks
Dostupnosť: Skladom v predajni (2ks)

Evermatic Evolve Air 90x110 Evolve Air je ľahká moderná klimatizovaná zváracia maska pre profesionálne zváranie s priezorom 90x110mm. Inovatívna maska... Zobraziť viac

Technické údaje

Kód:

EV_400011

Výrobca:

Evermatic

Popis

Evermatic Evolve Air 90x110

Evolve Air je ľahká moderná klimatizovaná zváracia maska pre profesionálne zváranie s priezorom 90x110mm. Inovatívna maska sa dodáva vopred zmontovaná, vrátane ochranných tesnení a vzduchového potrubia. Evolve Air ponúka vynikajúcu ochranu a ľahké použitie pre zváračského profesionála.

Pretlak vo vnútri masky Evolve Air zabraňuje vstupu škodlivých častíc do dýchacieho vzduchu. Maska chráni používateľa pred časticovými kontaminantmi, ako sú pevné a tekuté aerosóly, výpary zo zvárania a prach.

Dizajn Evolve efektívne usmerňuje odletujúce iskry smerom od používateľa a takmer 190 mm široký brúsny štít poskytuje široké zorné pole pre prácu, ktorá nevyžaduje tónované sklo. Sklenený poklop, ktorý sa otvára na vrchu zváracej masky, zvyšuje užívateľský komfort. Mechanizmus otvárania poklopu poskytuje lepšie zaostrenie ako normálny spôsob otvárania, zlepšuje zorné pole a znižuje potrebu miesta v maske.

Tmu modelov Evolve Air EN 9-13 je možné nastaviť medzi EN 9 a EN 13, nastaviteľná je aj citlivosť na svetlo a oneskorenie stmavenia. Automatická kazeta s fotobunkou sa automaticky aktivuje svetlom. Automatická zváracia maska Evolve Air je k dispozícii aj s pevným tmavým automatickým sklom, buď tmavým EN 10 alebo EN11.

Balenie obsahuje:

  • zváracia maska
  • neobsahuje filtračné zariadenie

Technické parametre:

    • veľký brúsny štít 90x150 mm
    • dobre vyvážený
    • vyrobený z ohňovzdorného polyamidu PA66
    • vyrobený vo Fínsku
    • schválený podľa CE / EN 175 / EN 166

 

Nákupný košík