Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky
Akcia16%Novinka

EVERMATIC Zváracia kožená maska Nahkis 60x110, 145001

94,90 EUR s DPH 79,00 EUR s DPH / ks 65,83 EUR bez DPH / ks
Dostupnosť: Skladom v predajni (18ks)

Evermatic Nahkis 60x110 Maska je zvlášť vhodná pre úlohy, ako je autoservis, montážne firmy a priemyselná údržba. Kukla je vyrobená z prírodnej kože. ... Zobraziť viac

Technické údaje

Kód:

EV_145001

Výrobca:

Evermatic

Na stiahnutie

Popis

Evermatic Nahkis 60x110

Maska je zvlášť vhodná pre úlohy, ako je autoservis, montážne firmy a priemyselná údržba.

Kukla je vyrobená z prírodnej kože. Koža je ako materiál priedušná a dobre sa formuje do tvarov hlavy používateľa. Maska zároveň účinne chráni celú oblasť hlavy zvárača pred iskrami. Koža sa okolo hlavy zapína pomocou elastického a príjemného textilného remienka. V Nahkise nie sú napínače ani plastové remene.

Evermatic Nahkis je zváracia kukla, ktorá je špeciálne navrhnutá pre úlohy v automobilovom servise, montážnych firmách a priemyselnej údržbe. Je vyrobená z prírodnej kože, čo z nej robí kvalitný a priedušný materiál. Táto kukla je ergonomicky tvarovaná, aby sa dokonale prispôsobila tvaru hlavy používateľa.

Jednou z hlavných výhod kukly Evermatic Nahkis je jej schopnosť poskytnúť účinnú ochranu celej hlavy zvárača pred iskrami a inými nebezpečnými vplyvmi. Prírodná koža je odolná a odoláva vysokej teplote a iskram. Týmto spôsobom je zabezpečená bezpečnosť a komfort pri zváracích úlohách.

Kukla Evermatic Nahkis je vybavená elastickým a príjemným textilným remienkom na upevnenie okolo hlavy. Tento remienok zabezpečuje pevné držanie kukly na mieste a umožňuje individuálnu prispôsobiteľnosť. Je dôležité poznamenať, že v Nahkise nie sú použité žiadne napínače ani plastové remene, čo zaručuje pohodlné a bezpečné použitie kukly.

Evermatic Nahkis je spoľahlivým spoločníkom pre zváračov, ktorí potrebujú spoľahlivú ochranu hlavy a zároveň pohodlný a dobre prispôsobiteľný produkt. Vďaka kombinácii kvalitnej prírodnej kože a ergonomickému dizajnu je táto kukla ideálna voľba pre zváracie úlohy, kde je dôležitá nielen bezpečnosť, ale aj komfort a priedušnosť

Technické parametre:

  • Zváracie sklo 60x110 mm
  • UV filter 1.7 EN 
  • Vyrobené z pravej kože
  • Schválené podľa CE / EN 175
  • Hmotnosť 314g
  • UV filter EN 1.7 
  • Vyrobné vo fínsku

 

Nákupný košík