Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

EVERMATIC Samostmievacia zváracia kožená maska Nahkis 60x110, 1/2 hlavy - EN11, 145006

279,00 EUR s DPH / ks 232,50 EUR bez DPH / ks
Dostupnosť: Skladom v predajni (3ks)

Kožená zváracia maska s automaticky stmavujúcim zváracím sklom EN11  Automatická maska Nahkis je jednoradová automatická maska. Keď sa oblúk rozsvieti... Zobraziť viac

Technické údaje

Kód:

EV_145006

Výrobca:

Evermatic

Na stiahnutie

Popis

Kožená zváracia maska s automaticky stmavujúcim zváracím sklom EN11 

Automatická maska Nahkis je jednoradová automatická maska. Keď sa oblúk rozsvieti, automaticky stmavne na EN 10 alebo EN 11, v závislosti od modelu. Maska je ideálna na údržbárske práce a opravné zváranie, kde sa najčastejšie používa zváranie tyčovým a / alebo MIG / MAG. Automatická kazeta s fotobunkou sa automaticky aktivuje svetlom, takže nie je potrebný vypínač a výmena batérie.

Evermatic Nahkis je zváracia kukla, ktorá je špeciálne navrhnutá pre úlohy v automobilovom servise, montážnych firmách a priemyselnej údržbe. Je vyrobená z prírodnej kože, čo z nej robí kvalitný a priedušný materiál. Táto kukla je ergonomicky tvarovaná, aby sa dokonale prispôsobila tvaru hlavy používateľa.

Jednou z hlavných výhod kukly Evermatic Nahkis je jej schopnosť poskytnúť účinnú ochranu celej hlavy zvárača pred iskrami a inými nebezpečnými vplyvmi. Prírodná koža je odolná a odoláva vysokej teplote a iskram. Týmto spôsobom je zabezpečená bezpečnosť a komfort pri zváracích úlohách.

Kukla Evermatic Nahkis je vybavená elastickým a príjemným textilným remienkom na upevnenie okolo hlavy. Tento remienok zabezpečuje pevné držanie kukly na mieste a umožňuje individuálnu prispôsobiteľnosť. Je dôležité poznamenať, že v Nahkise nie sú použité žiadne napínače ani plastové remene, čo zaručuje pohodlné a bezpečné použitie kukly.

Evermatic Nahkis je spoľahlivým spoločníkom pre zváračov, ktorí potrebujú spoľahlivú ochranu hlavy a zároveň pohodlný a dobre prispôsobiteľný produkt. Vďaka kombinácii kvalitnej prírodnej kože a ergonomickému dizajnu je táto kukla ideálna voľba pre zváracie úlohy, kde je dôležitá nielen bezpečnosť, ale aj komfort a priedušnosť.

Technické parametre:

    • veľkosť zváracieho skla je 60x110 mm
    • tmavosť zváracieho skla je EN11
    • začiatočná tma v automatickej maske EN3
    • automatická kazeta Evermatic má najvyššiu optickú triedu 1/1/1
    • dobrá optická kvalita zaisťuje jasné a ostré zorné pole
    • ľahké používať a udržiavať
    • vyrobené vo Fínsku
    • CE / schválené podľa EN 175

Neobsahuje zadný kryt hlavy.

Nákupný košík