Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

Zváracia technika Kuhtreiber

Spoločnosť Kühtreiber je renomovaným českým výrobcom zváracej techniky s bohatou históriou. Sídli v malebnej obci Stařec v Českej republike, kde má svoju vlastnú výrobnú halu a moderné zariadenia na výrobu zváracích strojov. Firma bola založená v roku 1994 a odvtedy sa stala jedným z najvýznamnejších výrobcov zváracej techniky v strednej Európe.

Zváracie stroje a zariadenia od firmy Kuhtreiber sú známe svojou spoľahlivosťou, vysokou kvalitou a inovatívnymi riešeniami. Ponúkajú širokú škálu produktov pre zváranie všetkých druhov materiálov, od ocele a hliníka až po exotické kovy. Medzi ich najpopulárnejšie produkty patria invertory a poloautomaty na MIG/MAG zváranie, ako aj zváracie zdroje na TIG a elektrodotové zváranie.

Výroba zváracej techniky Kuhtreiber prebieha výhradne v Českej republike, čo umožňuje firme úplnú kontrolu nad výrobným procesom a zaručuje vysokú kvalitu výrobkov. Výroba je realizovaná pomocou moderných technológií a zariadení, ktoré zabezpečujú vysokú presnosť a kvalitu každého jedného výrobku.

Okrem výroby zváracej techniky sa firma Kuhtreiber zaoberá aj vývojom nových riešení a prispôsobovaním sa požiadavkám zákazníkov. Ich odborníci sú schopní navrhnúť a vyrobiť zváracie stroje a zariadenia na mieru, ktoré presne vyhovujú potrebám každého zákazníka.

Firma Kuhtreiber tiež kladie veľký dôraz na zákaznícky servis a podporu. Ich odborníci sú pripravení pomôcť zákazníkom so všetkými otázkami a požiadavkami týkajúcimi sa zváracej techniky. 

Veľa produktov od značky Kühtreiber nájdete na našej stránke: https://www.zvarmont.sk/produkty/?search=K%C3%BChtreiber

makin_stroje_novinka.jpg

Nákupný košík