Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

Orbital CZ - orbitálne zváranie 2 in ONE

2 in ONE

Unikátne spojenie ručného a orbitálneho zvárania v jednom zariadení. Ide o najinovatívnejšie all-in-one orbitálne zváracie zariadenie na svete. Orbitálne zváracie automaty a otvorená zváracia hlava dokážu uľahčiť výrobu napr. v oblasti zámočníctva, potravinárskom alebo chemickom priemysle alebo nápojovej technike.

Orbitálna zváračka Orbital cz 2 in ONE je zariadenie určené na orbitálne zváranie trubiek a rúr. Jej hlavnou výhodou je kombinácia dvoch spôsobov zvárania - TIG zvárania a zvárania pod ochranou plynu. To umožňuje používať zváračku na širokú škálu materiálov a zváracích procesov.

Prednosťou je jednoduché ovládanie a nastavovanie v jednotlivých režimoch. Režim orbitálneho zvárania ponúka automatické nastavovanie parametrov podľa priemeru a hrúbky steny zváranej rúrky s možnosťou uloženia 99 zváracích programov. Režim ručného TIG zvárania ponúka možnosť uloženia nastavených parametrov do 64 programov pomocou dvoch displejov pre jednotlivé režimy. Prednosťou zariadenia je tiež kompaktnosť a nízka hmotnosť.

Zvárací zdroj 220 A (DC) - vďaka vlastnosti multirange zariadenia pracuje v sieťach 230 V aj 115 V +/- 15 %. Pre ručné zváranie možnosť voľby pulzného TIG režimu alebo metódy MMA (obalená elektróda). Na ručné zváranie je k dispozícii 64 programov, nastavenie v režime 2T, 4T a pulzného zvárania. Ďalšie nastaviteľné funkcie sú predfuk a dofuk ochranného plynu, dobeh prúdu, koncový prúd a režim vysokofrekvenčnej pulzácie oblúka (2500 Hz).

Zváracia hlava OWH 114 má rozsah priemeru zváranej rúrky 15,0 – 114,3 mm. Hlavnou výhodou je ľahké upnutie na rúrku pomocou upínacích klieštin. Súčasťou dodávky je dvojica vymedzovacích vložiek pre priemery rúrok 15,0 - 45mm a 45,0mm - 85,0mm.

 

 

 

IMG_1350-6-1380x920.jpg

 

Nákupný košík