Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

EVERMATIC zváracie kukly

Evermatic je fínska značka zváracích kukiel, ktoré sú známe svojou vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Patria medzi najkvalitnejšie zváracie kukly na svete a sú navrhnuté a vyrábané vo Fínsku, kde získavajú svoju povest o kvalite.

Zváranie je jednou z najdôležitejších technológií v priemysle a remeslách. Bez nej by bolo ťažké vytvárať spojenia, ktoré sú potrebné pre mnoho produktov. Pre zabezpečenie kvalitného spojenia a ochrany zváracieho operátora sú zváracie kukly nevyhnutnosťou. Medzi výrobcov zváracích kukiel patrí aj spoločnosť Evermatic, ktorá sa špecializuje na výrobu zváracích kukiel pre rôzne zváracie procesy.

Evermatic vyrába širokú škálu zváracích kukiel, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Zváracie kukly Evermatic sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu zváracieho operátora a zabezpečovali jeho komfort a pohodlie počas zváracieho procesu.

Zváracie kukly Evermatic sa líšia v závislosti od použitého zváracieho procesu. Medzi najobľúbenejšie zváracie procesy, ktoré využívajú Evermatic kukly, patria MIG/MAG, TIG, ale aj ortuťové a laserové zváranie. Každá z týchto zváracích kukiel má svoje vlastnosti a výhody.

Evermatic ponúka dva hlavné typy zváracích kukiel: pasívne a aktívne. Pasívne kukly sú zvyčajne používané pri zváraní MIG/MAG a TIG procesov. Tieto kukly majú štandardnú veľkosť a sú navrhnuté tak, aby chránili zváracieho operátora pred výparmi a jasom. Aktívne kukly, na druhej strane, používajú technológiu regulácie stmievania, ktorá zabezpečuje, že zvárací operátor vidí len to, čo potrebuje vidieť. Aktívne kukly sú najčastejšie používané pri zváraní laserom.

Evermatic kukly sú navrhnuté tak, aby boli pohodlné a ľahké na použitie. Všetky kukly sú vybavené mäkkými obloženiami, ktoré zabezpečujú, že zvárací operátor je chránený pred prachom a škodlivými časticami. Kukly sú tiež nastaviteľné, kde umožňujú zváraciemu operátorovi prispôsobiť si kuklu na svoju veľkosť hlavy.

02.jpg

Nákupný košík