Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

Dielenské odsávanie

Dielenské odsávanie KEMPER:  Optimalizujte svoju zváraciu dielňu

KEMPER je renomovaný výrobca odsávačov a filtrov pre priemysel a dielne. Ich produkty zahŕňajú aj dielenské odsávače, ktoré sa využívajú najmä pri zváraní.

Dielenské odsávače KEMPER majú zvyčajne rôzne stupne filtrácie, ktoré zaručujú čistý vzduch v dielni. Niektoré modely odsávačov majú tiež automatické čistenie filtra, čo znižuje potrebu manuálnej údržby.

Odsávače KEMPER sú známe svojou vysokou účinnosťou a spoľahlivosťou. Okrem zvárania sa môžu využívať aj pri iných dielenských prácach, ako napríklad pri leštení, brúsení a rezačke. Výrobca sa zameriava na ochranu zdravia pracovníkov a zlepšenie pracovného prostredia v dielni.

Zváranie je dôležitý proces v priemysle, ktorý sa využíva na spojenie kovových materiálov. Tento proces môže však vyprodukovať veľké množstvo nebezpečného prachu a plynov, ktoré sú škodlivé pre zdravie pracovníkov. Preto je kľúčové mať správne odsávanie prachu a dymu v dielni. Jedným z najlepších riešení je použitie dielenského odsávania KEMPER, ktoré optimalizuje vašu zváraciu dielňu a zabezpečí čistý a bezpečný pracovný priestor.

KEMPER je jedným z popredných výrobcov systémov odsávania prachu a dymu, ktorý má bohaté skúsenosti v oblasti riešenia problémov s odsávaním vo všetkých odvetviach priemyslu. Ich dielenské odsávanie je navrhnuté tak, aby bolo flexibilné, účinné a spoľahlivé. KEMPER ponúka širokú škálu produktov vrátane stacionárnych a mobilných odsávačov prachu, filtračných jednotiek, dymových stien, extrakčných ramien a iných príslušenstiev, ktoré sa môžu prispôsobiť vašim potrebám.

Dielenské odsávanie KEMPER sa využíva najmä v zváracích dielniach, kde je produkcia nebezpečných prachov a plynov najvyššia. Systém odsávania je umiestnený priamo v pracovnom priestore a zabezpečuje okamžité odstránenie prachu a dymu z miesta zvárania. Toto zabezpečuje bezpečnú a zdraviu priaznivú pracovnú atmosféru pre zamestnancov.

Dielenské odsávanie KEMPER prináša mnoho výhod pre zváraciu dielňu. Jednou z výhod je optimalizácia procesu zvárania. Odsávanie prachu a dymu z miesta zvárania zabezpečuje čistú pracovnú plochu a minimalizuje riziko znečistenia zvaru, čím zaručuje lepšiu kvalitu zvarov. Okrem toho sa odsávanie prachu a dymu tiež stará o dlhovekosť zváracieho vybavenia, pretože znižuje hromadenie prachu a korozii na zváracom zdroji.

kemper-odsavacie-zariadenie-smartmaster-3.jpg

Dielenské odsávanie, ako je KEMPER, nájdeme nielen v priemysle zvárania, ale aj v iných odvetviach, kde sa vyskytujú škodlivé emisie. Tu je niekoľko príkladov:


Všeobecne platí, že odsávanie sa používa všade tam, kde sa vyskytujú škodlivé emisie, ktoré môžu byť nebezpečné pre zdravie a bezpečnosť pracovníkov.

Nákupný košík