Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

Chémia RECA

RECA je značka výrobkov určených pre priemysel a remeselníkov v oblasti mazania, ochrany, čistenia a zvárania. Výrobky tejto značky sú vyvinuté tak, aby poskytovali vysokú kvalitu a efektivitu v každom procese výroby a údržby.

Mazivá a ochranné prostriedky RECA sú k dispozícii v rôznych formách, ako napríklad spreje, oleje, masti alebo emulzie. Tieto produkty chránia pred koróziou, znížujú trenie a opotrebenie a znižujú hluk, čo zvyšuje životnosť strojov a znižuje náklady na údržbu.

Čistiace prostriedky značky RECA sú určené na čistenie rôznych povrchov a zariadení. Tieto výrobky sú schopné odstrániť rôzne nečistoty, zvyšky po lepidle a lepiacich pások, zvyšky po etiketách, mastnotu, olej a iné nečistoty z rôznych materiálov. Sú vhodné pre rôzne povrchy, ako sú kovy, plasty, sklo a keramika.

Značka RECA má tiež širokú ponuku výrobkov pre zváranie, ako sú elektrody, drôty, kryty alebo zvárací sperj. Tieto produkty sú navrhnuté tak, aby zabezpečovali vysokú kvalitu zvárania a minimalizovali výskyt chýb. Používanie týchto výrobkov značky RECA pomáha zabezpečiť kvalitu zvárania, čo vedie k úsporám času a nákladov.

Značka RECA sa zameriava na vysokú kvalitu, efektivitu a spoľahlivosť svojich výrobkov. Výrobky tejto značky sú vyvinuté tak, aby zabezpečovali bezpečnosť a ochranu zdravia a životného prostredia.

0955_000_238_anw_b.eps_eshop.jpg

Nákupný košík